Maak kennis met de Pride

Mobiliteitsscooters zijn meestal niet indrukwekkend. Dat weten we. Daarom hebben we de Pride gemaakt, een driewieler e-scooter met alle eigenschappen die je van je scootmobiel zou willen hebben maar dan flitsender. Cool toch? Ja, ook dat weten we. De Pride is een dynamische driewieler e-scooter met een moderne uitstraling en een sportief randje. Maar er komt meer bij kijken dan alleen het uiterlijk. Hij is in staat tot een hoge topsnelheid en je hoeft je ook geen zorgen te maken over het bereik, want de Pride scoort ook op dat punt. Hij kan tot 40 km bereiken op één volledige lading. Hij biedt ook comfort met een luxe stoel, eersteklas stabiliteit en hoge wendbaarheid. Ontdek hieronder meer.

Kleuren

Rood

Zwart

Wit/Zwart

Snelheid

De Pride is veel meer dan alleen het uiterlijk. Hij kan een maximale snelheid bereiken van 25 km / u. Hij heeft drie rij modussen om uit te kiezen, afhankelijk van welke het meest geschikt is voor de gelegenheid. Op tijd komen zal geen probleem meer zijn. Je kunt gemakkelijk iedereen op het fietspad bijhouden.

Driewielscooter Pride Max Range

Bereik

Een discussie over e-scooters zal altijd vragen over het bereik oproepen. Maar het antwoord van de Pride is luid en duidelijk. Met een actieradius van 40km hoeft u zich geen zorgen te maken over wanneer u moet stoppen. Blijf rijden.

Digitaal tijdperk

 Tegenwoordig eisen klanten meer dan alleen een driewieler e-scooter van hoge kwaliteit. De Pride kon de trends op het gebied van digitale features niet negeren. Het digitale dashboard biedt een nauwkeurige weergave van alle vitale parameters van uw e-scooter, zoals batterijniveau, snelheid, totaal aantal kilometers en indicatie van de rijmodus. Een USB-aansluiting biedt de mogelijkheid om uw telefoon onderweg op te laden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de batterij van uw telefoon terwijl u onderweg bent.

Comfort

De Pride biedt gewoon meer. Daar zijn we duidelijk over. De Pride wordt geleverd met een luxe zitting met indrukwekkende siernaden. Een schokdemper achter zorgt voor een comfortabele en gelijkmatige rijervaring. Ook de aansturing van de Pride is iets waar we trots op zijn. Door zijn wendbaarheid kunt u zich verplaatsen in krappe ruimtes, zoals doorgangen in supermarkten of krappe parkeerplaatsen. De achteruitversnelling draagt ​​bij aan die flexibiliteit. Als het om comfort gaat, kan de beenruimte niet ontbreken. Het garandeert dat u comfortabel kunt rijden en zelfs als extra opbergruimte kunt gebruiken, naast die opbergruimte onder de stoel en in de topkoffer.

Driewielscooter Pride Alarm System

Alarmsysteem

De Pride wordt geleverd met een alarmsysteem. Ja, dat heeft u goed gehoord. Het alarmsysteem van de Pride beschermt uw e-scooter tegen iedereen die in de verleiding komt ermee weg te willen rijden. U kunt er zeker van zijn dat uw gewaardeerde bezit veilig  is.

Parkeerrem

Het kan een zorg zijn om een fiets op een helling te parkeren. Dit geldt echter niet voor Pride-eigenaren. Met de parkeerremfunctie blijft de Pride stevig staan. Zorgen zijn er genoeg, met de Pride is parkeren op een helling daar  niet één van.

Pride Parkeerrem

Beschermende balk

De Pride is voorzien van een beschermstang die verschillende voordelen heeft. Het beschermt voornamelijk de zijkanten van uw e-scooter, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over krassen of beschadigingen tijdens het rijden over een smal pad of weg. Het kan ook worden gebruikt als voetsteun voor de passagier omdat u een vriend(in) de rit naar huis niet kunt weigeren. Het fungeert ook als handhendel voor de passagier en zorgt voor meer veiligheid.

LED verlichting

We weten hoeveel het voor u betekent om u veilig te voelen tijdens het rijden op uw elektrische scooter. Het betekent ook veel voor ons. Daarom is de Pride uitgerust met LED-verlichting om ervoor te zorgen dat u zichtbaar en veilig bent bij het rijden als het donker is, maar ook om duidelijk te zien waar u heen gaat.

Een kijkje in de Pride

De in de video genoemde comfort-stoel optie is niet langer beschikbaar voor de Nipponia Pride. Nipponia biedt model 2Fast als alternatief.

Technische specificaties

Motor Type650W
Max Snelheid25km/u
Max Bereik*40km
Max Laadtijd4-8u
AccuLoodzuur/ Lithium 60V 20AH
Lader60V-3A
Batterij Garantie12 maanden
RemmenSchijf / Trommel
ParkeerremJa
Bandenmaat3.00-10’’ / 3.00-10’’
Afmetingen (mm)1860x720x1050
Wielbasis (mm)1280
Zithoogte (mm)720
Netto gewicht (kg)80
Maximaal toelaatbaarheid (kg)150
Laadcycli450-550
KleurenZwart, Rood, Wit / Zwart
VerlichtingKoplamp met halogeenlamp
Digitaal DashboardJa
USB-poortJa
Achterdrager DoosJa
AchterzijdeJa
AlarmsysteemJa
ParkeerremJa
VoetpedaalJa
Schokdemper AchterJa
Beschermende balkJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.