Maak kennis met de 2Fast

2Fast is de Benjamin van de familie Driewielscooter. Laat u echter niet door de omvang ervan misleiden door te geloven dat hij geen snelheid of kracht heeft. Hij is elegant en stijlvol. Een driewieler e-scooter gemaakt door mensen voor mensen. Dat betekent dat we alle elementen hebben overwogen die iemand wenst of nodig heeft van een driewielerscooter. Hij biedt comfort en ruimte in overvloed, want we weten ook dat het overdreven kan worden, bijvoorbeeld tijdens het winkelen. Het bereik van de 2Fast is ook aanzienlijk en kan oplopen tot 40 km bij volledig opladen. Hij wordt geleverd met de nieuwste functies, zoals LED-verlichting en een USB-poort, zodat u zorgeloos de deur uit gaat zonder uw telefoon op te laden. Ontdek de kenmerken hieronder.

360 ° zicht op de 2Fast

Klik en sleep de muis over de 2Fast om deze 360 ° te bekijken

Snelheid

De 2Fast heeft een maximale snelheid van 25 km / u. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u op tijd bent bij de supermarkt, een vriendenbijeenkomst of elke andere afspraak. U beweegt zich comfortabel op het fietspad, zonder de zorgen van het verkeer.

2Fast Max Speed Dutch
Driewielscooter 2Fast Max Range

Bereik

Bereik is erg belangrijk voor u, dat weten we. Daarom geeft deze e-scooter u precies dat ruime bereik zonder uw rijsnelheid significant te beperken. Nu kunt u voor de lunch naar het huis van uw dochter gaan, uw dagelijkse boodschappen doen en een vriend ontmoeten, zonder dat u de batterijmeter in de gaten hoeft te houden.

Driewielscooter 2Fast USB Port
Driewielscooter 2Fast Digital Dashboard

Digitaal tijdperk

De 2Fast gaat mee met de tijd. Daarom wordt hij geleverd met een digitaal dashboard en een USB-poort. Het digitale dashboard biedt alle informatie die u nodig heeft van uw e-scooter, met precisie. De USB-poort geeft u de mogelijkheid om uw telefoon op te laden terwijl u op uw scooter rijdt. U zult nooit meer bang zijn dat u met een lege telefoon wordt achtergelaten.

Comfort

Verkeer moet plezierig zijn en om van uw rit te kunnen genieten, moet u zich op uw gemak voelen. Daar hebben we voor gezorgd door functies aan te bieden die uw rijervaring verbeteren. Comfortabel zitten inclusief armleuning. Hoofdsteun om uw houding te verbeteren en een ruime topkoffer om uw dagelijkse boodschappen en essentiële dingen in op te bergen. Bovendien is er een stoelverstelling om u de mogelijkheid te bieden om de stoelen in te stellen waar u wilt.

 

Elektrisch Remsysteem

Beveiliging is een prioriteit bij het ontwerpen en vervaardigen van een Driewielscooter. De leden van de familie Driewielscooter weten dat ze ons kunnen vertrouwen en dat vertrouwen respecteren wij. De 2Fast heeft een elektrisch remsysteem dat zorgt voor snel, nauwkeurig en soepel remmen, zelfs in de meest krappe situaties. Een schijfrem voor, met een trommelrem achter werkt perfect samen met het elektrische remsysteem, waardoor remmen moeiteloos is.

LED Verlichting

De 2Fast wordt geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van verlichting, zodat u zichtbaar en veilig bent tijdens het reizen. Om trouw te blijven aan onze belofte om te streven naar veiligheid in onze Driewielscooters, hebben we deze e-scooter uitgerust met een LED-koplamp die efficiëntie, zichtbaarheid en duurzaamheid garandeert. U hoeft niet lang na te denken over bewegen in het donker. Het is tijd om weer te genieten van nachtritten.

Technische specificaties

Motor type650W
Max Snelheid25km/u
Max Bereik40km (25km/u)
Max Laadtijd4-8u
AccuLoodzuur / Lithium 60V 20AH
Lader60V-3A
Batterij Garantie12 maanden
RemmenSchijf / Trommel
Elektrisch Remsysteem​Ja
Bandenmaat3.00-10’’ / 3.00-10’’
Afmetingen (mm)1640x690x1300
Wielbasis (mm)1080
Zithoogte (mm)700
Netto gewicht (kg)109 (batterij inbegrepen)
Maximaal toelaatbaarheid (kg)180
Laadcycli500 loodzuur / lithium 2000
KleurenZilver, rood
VerlichtingKoplamp met led-lamp
Digitaal DashboardJa
USB-poortJa
Achterste TopkofferJa