Maak kennis met de 2Fast

2Fast is de Benjamin van de familie Driewielscooter. Laat u echter niet door de omvang ervan misleiden door te geloven dat hij geen snelheid of kracht heeft. Hij is elegant en stijlvol. Een driewieler e-scooter gemaakt door mensen voor mensen. Dat betekent dat we alle elementen hebben overwogen die iemand wenst of nodig heeft van een driewielerscooter. Hij biedt comfort en ruimte in overvloed, want we weten ook dat het overdreven kan worden, bijvoorbeeld tijdens het winkelen. Het bereik van de 2Fast is ook aanzienlijk en kan oplopen tot 40 km bij volledig opladen. Hij wordt geleverd met de nieuwste functies, zoals LED-verlichting en een USB-poort, zodat u zorgeloos de deur uit gaat zonder uw telefoon op te laden. Ontdek de kenmerken hieronder.

Kleuren

Rood

Grijs

360 ° zicht op de 2Fast

Klik en sleep de muis over de 2Fast om deze 360 ° te bekijken

Snelheid

De 2Fast heeft een maximale snelheid van 25 km / u. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u te laat bent bij de supermarkt, een vriendenbijeenkomst of elke andere afspraak. U beweegt zich comfortabel op het fietspad, zonder de zorgen van het verkeer.

Bereik

Bereik is erg belangrijk voor u, dat weten we. Daarom geeft deze e-scooter u precies dat ruime bereik zonder uw rijsnelheid significant te beperken. Nu kunt u voor de lunch naar het huis van uw dochter gaan, uw dagelijkse boodschappen doen en een vriend ontmoeten, zonder dat u de batterijmeter in de gaten hoeft te houden.

Digitaal tijdperk

 De 2Fast gaat mee met de tijd. Daarom wordt hij geleverd met een digitaal dashboard en een USB-poort. Het digitale dashboard biedt alle informatie die u nodig heeft van uw e-scooter, met precisie. De USB-poort geeft u de mogelijkheid om uw telefoon op te laden terwijl u op uw scooter rijdt. U zult nooit meer bang zijn dat u met een lege telefoon wordt achtergelaten.

Comfort

Verkeer moet plezierig zijn en om van uw rit te kunnen genieten, moet u zich op uw gemak voelen. Daar hebben we voor gezorgd door functies aan te bieden die uw rijervaring verbeteren. Comfortabel zitten inclusief armleuning. Hoofdsteun om uw houding te verbeteren en een ruime topkoffer om uw dagelijkse boodschappen en essentiële dingen in op te bergen. Bovendien is er een stoelverstelling om u de mogelijkheid te bieden om de stoelen in te stellen waar u wilt.

 

LED Verlichting

De 2Fast wordt geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van verlichting, zodat u zichtbaar en veilig bent tijdens het reizen. Om trouw te blijven aan onze belofte om te streven naar veiligheid in onze Driewielscooters, hebben we deze e-scooter uitgerust met een LED-koplamp die efficiëntie, zichtbaarheid en duurzaamheid garandeert. U hoeft niet lang na te denken over bewegen in het donker. Het is tijd om weer te genieten van nachtritten.

Technische specificaties

Motor type1000W
Max Snelheid25km/u
Max Bereik*40km (25km/u)
Max Laadtijd4-8u
AccuLoodzuur / Lithium 60V 20AH
Lader60V-3A
Batterij Garantie12 maanden
RemmenSchijf / Trommel
Bandenmaat3.00-10’’ / 3.00-10’’
Afmetingen (mm)1640x690x1300
Wielbasis (mm)1080
Zithoogte (mm)700
Netto gewicht (kg)109 (batterij inbegrepen)
Maximaal toelaatbaarheid (kg)180
Laadcycli500 loodzuur / lithium 2000
KleurenZilver, rood
VerlichtingKoplamp met led-lamp
Digitaal DashboardJa
USB-poortJa
Achterste TopkofferJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.