De 4Fast scootmobiel

De nieuwe 4Fast is de vierwielige broer van onze succesvolle en gewaardeerde 2Fast scootmobiel. Bij de 4Fast blijft het hoge comfortgehalte behouden, maar bieden de dubbele voorwielen u nog meer stabiliteit tijdens uw ritten. Met de 4Fast behaalt u maar liefst een maximum snelheid van 25 kilometer per uur. Met een standen-knop op het stuur kiest u eenvoudig tijdens het rijden de passende maximum snelheidsmodus: wandel-, fiets- of snorfiets-snelheid. De 4fast is in diverse uitvoeringen bij onze dealers in heel Nederland verkrijgbaar en voldoet aan al uw mobiliteits-eisen.

Efficiëntie

Ruim Opslagruimte

USB poort & Digitaal Dashboard

LED Verlichting

Kleuren

Rood

Grijs

360° zicht op de 4Fast

Klik en Sleep de muis over de 4Fast om deze 360° te bekijken

4Fast Kenmerken

De 4Fast is een comfortabele scootmobiel ideaal voor lange en korte afstanden

Er zijn veel zaken waar u bij de aanschaf van een scootmobiel op let. Zo wilt u onder meer veel comfort en bewegingsvrijheid. Dit zijn twee zaken waar Nipponia bij het ontwerpen van de 4Fast scootmobiel aan heeft gedacht. Er is voldoende beenruimte en de comfort-stoel is verstelbaar zodat deze aan uw houding kan worden aangepast. Voor extra stabiliteit is de 4Fast voorzien van twee voorwielen. Met een instelbare maximum snelheid van 25 km/u bereikt u snel, veilig en comfortabel uw bestemming.

Digitale kenmerken

De 4Fast gaat mee met de tijd. Daarom wordt hij geleverd met een digitaal dashboard en een USB-poort. Het digitale dashboard biedt met precisie alle informatie die u nodig heeft over uw elektrische scootmobiel. De USB-poort geeft u de mogelijkheid om uw telefoon op te laden terwijl u uw scootmobiel berijdt. U hoeft nooit meer bang te zijn dat u met een lege telefoon achterblijft.

Dashboard

Comfort

Verkeersdeelname moet plezierig zijn en om van uw rit te kunnen genieten is het van belang dat u zich op uw gemak voelt. Daar hebben we voor gezorgd door een aantal functies aan te bieden die uw rijervaring verbeteren; een comfortabele verstelbare stoel inclusief verstelbare arm- en rugleuningen, voorzien van een hoofdsteun om uw houding te verbeteren en een ruime topkoffer om uw dagelijkse boodschappen en essentiële zaken in op te bergen.

Verlichting

De 4Fast wordt geleverd met de nieuwste technologie op het gebied van verlichting. Hierdoor bent u duidelijk zichtbaar en kunt u veilig reizen. Om trouw te blijven aan onze belofte om te streven naar optimale veiligheid van onze Driewielscooters hebben we deze scootmobiel uitgerust met een LED-koplamp. Met deze LED-koplamp is efficiëntie, zichtbaarheid en duurzaamheid gegarandeerd. U hoeft niet lang na te denken over verplaatsing op ieder uur van de dag. Het is tijd om ook weer te genieten van ritten in het donker.

lights-on

De 4Fast is een stabiele scootmobiel

Wanneer u veel waarde hecht aan de stabiliteit van uw scootmobiel, is de 4Fast voor u gemaakt. Met vier wielen onder deze scootmobiel hoeft u niet bang te zijn voor instabiliteit. Zelfs met de maximum snelheid van 25 km/u kunt u veilig en stabiel reizen. Met een bereik van 40 km per accu hoeft u zich geen zorgen te maken of u de lokale supermarkt of andere bestemming zou kunnen bereiken. Bovendien is het rijbereik te vergroten door uitbreiding van het accupakket.

Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.

Spreekt de 4Fast scootmobiel van Nipponia u aan en wenst u meer informatie over het gebruiken van deze kwalitatieve scootmobiel in Nederland? Raadpleeg dan de Nipponia-dealer bij u in de buurt of een stuurt u een e-mail naar info@trade-traffic.com. U kunt op onze website tevens ons overige aanbod bekijken.

lights-on

Technische specificaties

Motor type1000W
Max Snelheid25km/u
Max Bereik*40km
Max Laadtijd6.5u
AccuLoodzuur / Lithium 60V 20AH
Lader60V-3A
RemmenSchijf / Schijf
Bandenmaat3.00-10’’ / 3.00-10’’
Afmetingen (mm)1620x690x1210
Wielbasis (mm)1070
Zithoogte (mm)750
Netto gewicht (kg)99
Maximaal toelaatbaarheid (kg)234
KleurenZilver, rood
VerlichtingLED
Digitaal DashboardJa
USB-poortJa
Achterste TopkofferJa

*Bij de aanschaf van een elektrisch aangedreven voertuig geldt dat de koper er rekening mee moet houden dat de opgegeven actieradius een indicatie is die van vele factoren afhankelijk is, waaronder: buitentemperatuur; gewicht van de berijder en vracht; ouderdom en conditie van de accu(‘s); bandendruk; staat van onderhoud van het voertuig; gemonteerde accessoires; rijstijl; ingestelde trekkracht en maximumsnelheid. De leverancier geeft een actieradius op die behaald kan worden onder normale omstandigheden en bij toepassing van de wettelijke maximum snelheid.

Voertuigen kunnen door de fabrikant worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Getoonde foto's kunnen in detail afwijken. Neem contact op met het dealernetwerk voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van technische kenmerken en voertuigspecificaties.