Maak kennis met de Trimo

Het gezegde “een foto zegt meer dan duizend woorden” is van toepassing in het geval van de Trimo. Alle woorden die worden gebruikt om het te beschrijven, zouden zinloos zijn, dus een simpele blik op de Trimo zal u meteen laten begrijpen hoe speciaal deze driewieler e-scooter is. Topkwaliteit in fabricagematerialen, fenomenaal rijgedrag en verbluffende remprestaties, naast een magnetisch ontwerp dat lijkt op een motor met een geduchte en sportieve uitstraling. Dit is niet uw typische scootmobiel. Ontdek hieronder meer.

360 ° zicht op de Trimo

Klik en sleep de muis over de Trimo om deze 360 ° te bekijken

Snelheid

De Trimo haalt een maximale snelheid van 30km / u. Hij wordt aangedreven door een 1000W-motor, dus elke taak is haalbaar voor deze driewieler e-scooter en u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u een heuvel oprijdt. De Trimo laat u niet in de steek. U kunt zelfs een vriend vervoeren en toch snel accelereren om de maximale snelheid te bereiken. Een krachtige en snelle scooter tot uw beschikking.

Driewielscooter Trimo Max Speed Dutch
Driewielscooter Trimo Range

Bereik

Bereik is geen probleem voor de Trimo. Hij heeft een bereik van maximaal 50 km. U hoeft zich niet te beperken bij het beslissen waar u heen wilt, noch hoeft u zich te fixeren op de batterijmeter op het dashboard. Met de Trimo zit u goed. Minder zorgen, meer rijden.

Driewielscooter Trimo Digital Dashboard
Driewielscooter Trimo Digital Dashboard Close

Digitaal dashboard

De Trimo wordt geleverd met een gedetailleerd digitaal dashboard. Alle relevante parameters van uw e-scooter worden duidelijk weergegeven. Een modern fris ogend dashboard, waar u naadloos de indicaties van uw e-scooter kunt volgen, of het nu dag of nacht is, dankzij het heldere scherm.

Comfort

Een luxe driewieler e-scooter, zoals de Trimo, kon het comfort van de berijder niet negeren. De Trimo heeft een ruime zitgelegenheid, geschikt voor twee personen. Hij heeft voldoende beenruimte voor een ontspannen rijervaring. Hij is uitgerust met een achter drager om essentiële voorwerpen te vervoeren en een handgreep voor de achterpassagier om de veiligheid van de passagier te garanderen.

Dubbele schokdemper

Driewielscooter heeft gestreefd naar uitmuntendheid door premiumfuncties aan de Trimo toe te voegen. Veiligheid en comfort worden bereikt door de dubbele schokdemper. Top-level hanteerbaarheid en veiligheid op en naast de weg, de Trimo levert een stabiele en consistente prestatie om aan de verwachtingen van de meest veeleisende rijders te voldoen.

Schijfremmen voor en achter

De Trimo is een premium driewieler e-scooter. De eigenschap van schijfremmen, zowel voor als achter, is daar een bijkomend bewijs van. Hij onderscheidt zich van de concurrentie door de bestuurder totale controle te geven. Stabiele en nauwkeurige remprestaties met minimale inspanning van de bestuurder, betekent veiligheid en absolute controle, zelfs in de meest ongunstige omstandigheden.

Verlichting

Verlichting is erg belangrijk tijdens het rijden. De Trimo heeft uitstekende verlichting, waardoor u zichtbaar bent voor iedereen om u heen en uw veiligheid gegarandeerd is. Het verlicht ook uw weg nauwkeurig en efficiënt. Nachtritten zijn altijd bijzonder en nog meer met de Trimo.

Technische specificaties

Motor Type1000W
Max Snelheid30km/u
Max Bereik50km (35km/u)
Max Laadtijd6u
AccuLoodzuur / Lithium 60V 20AH
Battery charging cycles450-550
Lader60V-2A
Batterij Garantie12 maanden
RemmenSchijf / Trommel
ParkeerremJa
Bandenmaat120/70-12 / 120/90-10
Afmetingen (mm)1950x850x1080
Wielbasis (mm)1460
Zithoogte (mm)740
Netto gewicht (kg)124 (batterij inbegrepen)
Maximaal toelaatbaarheid (kg)150
KleurenRood, Zwart, Geel
VerlichtingHalogeen lamp
Digitaal DashboardJa
AchterzijdeJa
Dubbele schokdemperJa
AchterdragerJa
Stuur voor passagier achterJa